ZVEŘEJNĚNÍ PODLE ART. 13 EVROPSKÉHO NAŘÍZENÍ 679/2016 A SOUHLAS


Podle čl. 13 evropského nařízení (EU) 2016/679 (dále jen "GDPR") a ve vztahu k osobním údajům, které budou k dispozici Residence Casabianca. Budeme vás informovat o následujících skutečnostech:

Držitel zpracování osobních údajů

Správcem údajů je služba společnosti Pacini Sabina & C. sas se sídlem v Porto San Giorgio (FM), přes Giuseppe Verdi n.26, číslo DPH a daňový kód: 012730604400 .

Majitel může být kontaktován e-mailem na adrese info@residencecasabianca.eu a kontaktovat telefonicky na adrese. +393381479382

Údaje budou zpracovávány v sídle společnosti Porto San Giorgio v Via Giuseppe Verdi n.26 a v kanceláři " Residence Casabianca " - umístěné na Via Riva del Pescatore, 15 - 63900 - Fermo

Typ shromážděných údajů

Řadič dat pro výkon svých služeb může shromažďovat následující typy dat:

l Údaje nezbytné pro poskytování služby

Osobní údaje vztahující se k zákazníkovi a dalším komponentům, které využívají služby poskytnuté společností " Residence Casabianca " nezbytné pro osobní identifikaci klienta (jméno, příjmení, datum a místo narození, viz adresa bydliště), které jsou shromažďovány buď přímo od zákazníka nebo prostřednictvím webových a počítačových platforem, s ohledem na které zákazník nezávisle povolil přenos;

l Kontaktní informace

Kontaktní údaje (telefonní a mobilní telefonní číslo, e-mailová adresa zákazníka a další součásti), které jsou shromažďovány buď přímo zákazníkem, nebo prostřednictvím webových a počítačových platforem, s ohledem na které zákazník nezávisle povolil přenos a které umožňují nejlepší poskytování služeb poskytovaných společností " Residence Casabianca ", jakož i podporu činností a dalších služeb dohodnutých s " Residence Casabianca ".

Cíle zpracování dat

Cílem léčby je správné a úplné provedení požadované rezervace. Přesněji řečeno, budou s nimi zacházet, aby:

l Dodávka služby

Osobní údaje poskytované uživateli, kteří využívají služeb poskytovaných společností " Residence Casabianca ", jsou používány výhradně za účelem provedení požadované služby nebo poskytnutí.

l Další komunikace po pobytu

Po zakoupení pobytu může společnost Residence Casabianca předat uživateli další sdělení týkající se jejich služeb poštou nebo e-mailem (mailing listu a / nebo informačnímu bulletinu) také obchodní povahy. Právním základem výše popsaného zacházení je oprávněný zájem správce údajů (47 GDPR).

l Přímý marketing

V případě zvláštního souhlasu může společnost Residence Casabianca zaslat e-mailem (prostřednictvím mailing listu a / nebo informačního bulletinu) informace o nových produktech, propagačních akcích a speciálních nabídkách souvisejících se službami jiných hospodářských subjektů a organizací, které jsou přidruženy k " Residence Casabianca "Byla součástí integrovaných služeb nabízených. Právním základem výše popsaného zacházení je souhlas zúčastněné strany;

l Legislativní povinnosti uložené cestovní kanceláři a požadované stávajícími právními předpisy, jako je povinnost sdělovat orgánům PS

Osobní údaje mohou být zpracovány jak papírovými, tak elektronickými soubory (včetně přenosných zařízení) a zpracovávány způsobem, který je nezbytně nutné pro splnění výše uvedených cílů.

Důsledky neoznámení osobních údajů

Pouze pokud jde o " údaje potřebné pro poskytování služby " nebo týkající se plnění regulační povinnosti (např. Povinnosti související s vedením účetních a daňových záznamů nebo povinnost sdělovat úřadu PS), nedostatečná komunikace osobních údajů brání zlepšování samotného smluvního vztahu.

Co se týče " kontaktních údajů ", jejich neoznámení nezabrání zlepšení smluvního vztahu, ale může ztížit poskytování služeb.

Zachování dat

Doba uchovávání údajů je nezbytná pro účely vyplývající z požadovaných služeb a po dobu dalších 60 měsíců . Pokud jsou požadované informace předmětem online transakce, mohou být tyto údaje uchovávány pro účely hospodářského a daňového výkaznictví po dobu 10 let.

Datová komunikace

Vaše osobní údaje mohou být také sděleny do zahraničí:

1. orgán PS při plnění povinností podle článku 109 TULPS

2. Soudní nebo správní orgány za účelem plnění zákonných povinností

3. Daňové a právní poradce pro výkon správních a účetních činností nezbytných k výkonu činnosti a pro ochranu práv správce údajů;

4. Manažeři IT platforem (webové stránky, počítačové služby poštovního seznamu) pro účely přímého marketingu a zejména TITANKA! se sídlem Strada degli Angariari, 46 47891 Falciano RSM, MailChimp Attn. 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000 Atlanta, GA 30308 USA

Práva zúčastněné strany

Mezi práva uznaná GDPR patří:

Požádám správce údajů o přístup k vašim osobním údajům a souvisejícím informacím; opravu nepřesných údajů nebo integraci neúplných údajů; zrušení osobních údajů, které se vás týkají (při výskytu jedné z podmínek uvedených v čl. 17 odst. 1 GDPR a v souladu s výjimkami uvedenými v odstavci 3 téhož článku); omezení používání vašich osobních údajů (při použití jedné z hypotéz uvedených v článku 18 odst. 1 GDPR);

žádám a obdržíte od správce údajů - v případech, kdy právním základem léčby je smlouva nebo souhlas, a to samé se provádí automatizovanými prostředky - vaše osobní údaje ve strukturovaném a strojově čitelném formátu, a to i na aby tyto údaje sdělil jinému správci údajů (tzv. právo na přenositelnost osobních údajů);

jsem se kdykoli postavit proti zpracování vašich osobních údajů výskytu konkrétních situací, které se vás týkají;

Souhlas kdykoli odvolávám, omezený na případy, kdy je zpracování založeno na vašem souhlasu pro jeden nebo více konkrétních účelů a týká se běžných osobních údajů (například data a místa narození nebo místa pobytu) nebo určitých kategorií údajů (např. údaje odhalující váš rasový původ, vaše politická stanoviska, vaše náboženské přesvědčení, váš zdravotní stav nebo váš sexuální život). Ošetření založené na souhlasu, které se uskutečnilo před zrušením stejného zachování, však vyžaduje jeho zákonnost;

navrhuji stížnost orgánu dozoru (Úřad pro ochranu osobních údajů - www.garanteprivacy.it).

Jak sdílíme Vaše osobní informace se třetími stranami?

  • BookingSuite: Vaše osobní údaje mohou být sdíleny se společností BookingSuite B.V. se sídlem na adrese Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Nizozemsko, tedy společností, která provozuje tuto webovou stránku a stránku suite.booking.com.